maandag 12 juli 2010

Herome 24 hour protective hand cream

De naam zegt het al. Een 24 uur beschermende handcrème van Herome. Herome is gespecialiseerd in handen en nagels. Vandaar dat ze nu ook deze handcrème in de wereld hebben geholpen.

Wat zegt Herome over deze handcrème.
De crème beloofd een zijde zachte huid en een werking van 24 uur. De silicone olie die erin zit zorgt ervoor dat het niet vet aan voelt, het beschermd je huid en heeft een waterwerende werking. De handcrème heeft een beschermingsfactor van 15spf. Deze beschermd tegen de schadelijke invloeden van de huid en voorkomt zo pigmentvlekken en rimpels.

Wat vind ik van deze handcrème.
Ik zal eerst maar even zeggen dat mijn handen bijna nooit droog of ruw aanvoelen. Ik kan dus niet weten hoe ze werken als je echt heel droge handen hebt. Maar ik kan wel mijn ervaring aan jullie vertellen.

De handcrème ruikt een klein beetje zoetig. Een prettige geur die niet overheersend is. Je hebt maar een heel klein beetje nodig van de crème want hij smeert makkelijk uit. Hij trekt ook echt heel snel in. Dit vind ik toch wel een groot pluspunt. Ik vind het namelijk erg vervelend om vette handen te hebben. Nog een pluspunt is dat hij niet vettig aanvoelt.
De crème voelt aan als een hele dikke substantie. Maar toch is hij erg fijn in gebruik.

Deze foto is meteen gemaakt nadat ik er mijn handen mee heb ingesmeerd. Zoals je ziet is het nu al in mijn huid getrokken en laat het geen vervelende vette laag achter.








Na het aanbrengen van deze handcrème waren mijn handen echt heel erg zacht. Ik denk dat ik dus wel de conclusie mag trekken dat deze crème echt wel verbetering zal geven aan droge handen.

Dit product heb ik gratis gekregen om te reviewen. Natuurlijk is mijn review voor 100% eerlijk geschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! Er zijn wel een paar regeltjes.
- Gebruik ABN en geen BreEzAH taal.
- Goed opgebouwde kritiek is welkom, afzeiken wordt niet getollereerd.
- Spammen is niet eerlijk. Je kunt je site linken door je url in te vullen bij de reactie. Maar niet in de reactie. Reacties worden verwijderd. Bij veelvuldig spammen word je gebannen van de site.