woensdag 11 augustus 2010

Lush heeft nieuwe producten!

Over Lush heb ik een aantal dagen geleden al iets geschreven. Dit artikel wil ik nog even aanvullen daarom nu een nieuw artikel.

De zomer is hopenlijk nog lang niet op z'n einde en stiekem hoop ik op nog wat beter weer! Ik hou namelijk heel erg van de zon en alles wat erbij hoort.
Toch komt Lush met een paar nieuwe producten die er voor zorgen dat je bruine huidje kan blijven stralen.
Dit is een black stockings solid bodytint. Dit is een product wat je kunt smelten tussen je handen. Het product wat er dan vanaf komt kun je in je huid masseren. Deze heeft een koperachtige kleur en is speciaal voor de donkere huid. De donkere huid kan wat grijzig worden als hij droog wordt, dit product zorgt dan voor een gezonde gloed.
Ook kun je deze gebruiken als je witte benen hebt. Het bronzed je huid dan een beetje.


Dit is de lichte versie. Deze heeft de naam: Silk stockings solid bodytint. Met deze kun je oneffenheden wat verbergen en je krijgt er een mooie egale tint van. Ook zit er een gouden shimmer in die je huid wat laat glanzen. Gebruik het op je benen en decollete en maak jezelf onweerstaanbaar.

Ook kun je deze 2 samen gebruiken om je benen slanker te laten lijken. Je kunt met de donkere kleur dan schaduwen maken aan de binnen en buitenkant van je benen. De lichte kleur gebruik je dan op je scheenbeen.

Deze zijn te koop voor 13,95 en ze zijn geschikt voor veganisten

Ook komt Lush met 2 getinte lipbalms. Getinte lipbalms vind ik echt heel erg fijn. Je kunt je lippen dan zowel verzorgen als ze een mooi kleurtje geven.


Dit is een roze kleur. Hij heeft de naam: It started with a kiss. Door de verzorgende sheabutter en kokosolie worden je lippen goed verzorgd en zien ze er ook nog eens prachtig uit.
Dit is een wat neutraler kleurtje. Hij heeft de naam: Double Choc. Als je deze gebruikt dan heb je mooie verzorgde lippen. Perfect dus.

Ook kun je deze beide gebruiken als blush. Je smeert dan gewoon een klein beetje op je wangen.

Deze kosten 9,25 per stuk. De bruine variant is geschikt voor veganisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! Er zijn wel een paar regeltjes.
- Gebruik ABN en geen BreEzAH taal.
- Goed opgebouwde kritiek is welkom, afzeiken wordt niet getollereerd.
- Spammen is niet eerlijk. Je kunt je site linken door je url in te vullen bij de reactie. Maar niet in de reactie. Reacties worden verwijderd. Bij veelvuldig spammen word je gebannen van de site.