dinsdag 27 juli 2010

Gradient nails NOTD

Ik was me vandaag aan het vervelen  en wilde wat leuks op mijn nagels gaan maken. Ik ging op youtube zoeken naar makkelijke nail art en kwam een filmpje tegen waarin een meisje uitlegde hoe je 2 verschillede kleuren nagellak op je nagels mooi in elkaar laat overlopen. Als je op deze manier je nagels hebt gedaan dan heb je gradient nails.
Wil je weten hoe je dit maakt? Lees dan snel verder.
Gradient nails maken is echt niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is 2 kleuren nagellak die je mooi bij elkaar vindt passen. Pak niet 2 bijna dezelfde kleuren, het verschil is dan heel erg slecht te zien op je nagels. Zorg er ook voor dat de nagellak goed dekt.
Je hebt ook nog een sponsje nodig waarmee je de 2de kleur gaat aanbrengen.
Oke, wat ga je nu doen. Zorg dat je eerst je nagels lakt in een basis kleur. Ik heb daar een roze kleur voor gebruikt. Als deze helemaal kurkdroog is dan ga je  beginnen met het maken van je gradient nails. Pak een sponsje en doe daar wat van de andere nagellak op. Je moet misschien in het begin wat oefenen met hoeveel nagellak je nodig hebt, maar als je dat eenmaal weet dan heb je het snel onder de knie.
Je gaat de nagellak "stempelen" op je nagels. Zorg ervoor dat het bij de tip van je nagels wat dekkender is en dat je hoe meer je richting nagelriem gaat, wat minder dekkend werkt. Je zorgt er dus voor dat je een mooie overloop krijgt van de ene kleur naar de andere kleur.
Als je al je nagels hebt gedaan dan kun je eventueel nog een keer met het sponsje over de tippen van je nagels gaan zodat het daar wat extra dekkender wordt.
Als je klaar bent dan doe je er een topcoat overheen zodat je nagels weer lekker glad aanvoelen. Als er wat nagellak op je vingers komt dan kun je er dit later weer afhalen  met nagellakremover.

Ik heb het dit keer gedaan met 2 verschillende kleuren maar natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wil. Hoe langer je nagels zijn hoe meer kleuren je er in kunt verwerken.

Vinden jullie dit soort nagels leuk?

1 opmerking:

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! Er zijn wel een paar regeltjes.
- Gebruik ABN en geen BreEzAH taal.
- Goed opgebouwde kritiek is welkom, afzeiken wordt niet getollereerd.
- Spammen is niet eerlijk. Je kunt je site linken door je url in te vullen bij de reactie. Maar niet in de reactie. Reacties worden verwijderd. Bij veelvuldig spammen word je gebannen van de site.